med002818: Jong Socialisten
"Een rechthoekige sleutelhanger met daarop de tekst: Jong Socialisten. Op de keerzijde de tekst: Jongsocialisten vrij(en) veilig Keizerslaan 13 - 1000 Brussel 02-513.24.04 FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"