vl000696: SVV, afdeling Stasegem 1964
"Vlag van de SVV, Socialistische Vooruitziende Vrouw van de Afdeling Stasegem, 1964. Bovenaan in een ruitvormig kader: de initialen: SVV. Daaronder de naam van de organisatie, de plaatsnaam en een jaartal. Rood-witte franjes. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"