fo034987: BBL / natuurbeheer - De Visser, Nico
"Zwart-witfoto van een infobakje met de oproep/verplichting van de provincie Oost-Vlaanderen om distels uit te roeien, jaren 1970-1980. Pas in 2017 kreeg de BBL gelijk van de Raad van State en is het niet meer verplicht... In hetzelfde bakje hangt ook de uurrregeling voor de werklozencontrole. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"