De hardnekkige kwalen van het COC. Een bezinning bij het gouden jubileum - Verstraeten, Paul (Homologie : tweemaandelijks wetenschappelijk en kultureel tijdschrift op het gebied van emancipatie van homoseksuele vrouwen en mannen)
"Paul Verstraeten Fonds Suzan Daniel (FSD)"