txt000564: FGTB - setca (Fédération Générale du Travail de Belgique)
"Een grijskleurig T-shirt met ronde halsuitsnijding en korte mouwen. Op de voorzijde een tekening van een olifant die wordt gedragen door 3 muizen. Tekst: FGTB-setca, Ensemble on est plus forts. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"