pk003002: 11.11.11 Flamma, Bangladesh - Alam, Shahidul
"Een dubbele prentbriefkaart in kleur uitgegeven door 11.11.11 als exclusieve wenskaart. Afbeelding: Een man die met vuur ronddraaiende bewegingen maakt. Tekst achterzijde: Bangladesh © Shahidul Alam/Drik Pictures. Een wenskaart van 11.11.11 - Koepel van de Vlaamse Noord-Zuidbeweging Vlasfabriekstraat 11, 1060 Brussel - tel. 02 536 11 11 / www.11.be / 11.11.11 Jij vecht tegen onrecht FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"