af005970: Jeugdvriendentombola voor de socialistische jeugd - Drukkerij De Eendracht; VROVAM Jeugdvrienden
"Affiche uitgegeven in 1964 door VROVAM Jeugdvrienden voor een tombola. Afbeelding: logo. Tekst: Jeugdvriendentombola voor de socialistische jeugd. Kampeerterreinen. Talrijke prijzen!!! Kinderspeelgoed - Vacantie in de Kempen. Trekking 14 november 1964. Prijs per lot 5 F. Boekjes van 4 loten 20 F met gratis omslagbiljet. Drukkerij De Eendracht s.m., Blaasbalgstraat 29, Mechelen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"