André Gide's 'Corydon' : een lofzang op de pederastie - van Herk, Henk (Homologie : tweemaandelijks wetenschappelijk en kultureel tijdschrift op het gebied van emancipatie van homoseksuele vrouwen en mannen)
"Henk van Herk Fonds Suzan Daniel (FSD)"