af003254: Openingsfuif 't Uilekot - 't Uilekot (1981)
"Affiche uitgegeven in 1981 door 't Uilekot (Herzele) voor de opening van hun actie- en cultuurcentrum. Afbeelding: tekening van een doek hangend aan een staaf dat vasthangt met twee touwen. Tekst: OP 12-12-'81 OPENINGSFUIF 'T UILEKOT STATIONSSTRAAT 180, HERZELE OM: 20 UUR. (sic!) FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"