Knelpunt : een zwartboek van, over en voor jeugdwerkingen met maatschappelijk achtergestelde kinderen en jongeren - Martens, Luc; Vanderslycke, Didier (Antwerpen: Projekt Kansarme Jeugd Vlaanderen, 1986)
"enquêteverwerking en redaktie : Luc Martens, Didier Vanderslycke"