af016249: Info-avond over pensioenen met Freddy Willockx Minister van Pensioenen - SP-afdeling Merksplas; Wittebolle, L.
"Affiche uitgegeven in 1992 door de Socialistische Partij (SP) Merksplas voor een informatieavond over pensioenen. Afbeelding: Freddy Willockx. Tekst: INFO-AVOND over PENSIOENEN MAANDAG 5 OKTOBER met Freddy WILLOCKX Minister van Pensioenen zaal DE KUNSTVRIENDEN Molenheide 143 te Merksplas. Gelegenheid tot het stellen van vragen. Mogelijkheid tot behandelen van persoonlijke gevallen. Aanvang: 19.00 uur. De toegang is gratis. Ver. Uitg.: L. Wittebolle - Stwg. op Rijkevorsel 23 - 2330 Merksplas. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"