fo028860: Abdij van Leuven - Champroux, Georges
"© CISAC member Zwart-witfoto van het altaar van de kerk van de abdij van Leuven, 1929. Opschrift: De achthonderdste verjaardag van de oprichting van de Parkabdij in Leuven. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"