af000963: Les droits syndicaux - Grunhard, Salomon; CISL; Vanderveken, John (1983)
"Affiche van Salomon Grunhard (Momon) uitgegeven in 1983 door Confédération Internationale des Syndicats Libres (CISL) voor het 13de wereldcongres. Afbeelding: tekening van opgeheven handen met een stuk regenboog erboven. Tekst: 13ème congres mondial. CISL. Oslo 1983. Les droits syndicaux. PRINTED IN BELGIUM. Edit. resp.: John VANDERVEKEN - C.I.S.L. - rue Montagne aux Herbes Potagères, 37 - 1000 Bruxelles. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"