fo028121: Zonder titel - Krull, Germaine
"© Succesion Germaine Krull, Museum Folkwang Zwart-witfoto van 2 rechtopstaande karren onder een overdekte kasseiweg. Jaren 1920. Germaine Krull. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"