pr001346: Wet tot invoering van den Achturendag en van de Acht-en-Veertig Urenweek
"Aanplakbiljet met daarop de wetgeving met betrekking tot de invoering van den Achturendag en van de Acht-en-Veertig Urenweek 1ste helft 20ste eeuw. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"