'Vruchtbare toekomst. Goede jeugdlectuur' : gouaches ter promotie van jeugdliteratuur in de collectie van Amsab-ISG - Franquet, Ellena; Vrielynck, Sofie (Brood en Rozen : tijdschrift voor de geschiedenis van sociale bewegingen)
"Ellena Franquet ; m.m.v. Sofie Vrielynck"