Op verhaal komen met sport: de sportieve plek in de identiteitsopbouw van holebi's en transgenders - Goossens, Hannelore (Zizo : magazine voor holebi's & transgenders)
"Hannelore Goossens Fonds Suzan Daniel (FSD)"