aft006721: SP-Groot-Herselt organiseert een eitje pellen met minister Louis Tobback en staatssecretaris Jan Peeters - SP-afdeling Groot-Herselt; Van Herck, Jos
"Affiche uitgegeven in 1998 door de Socialistische Partij (SP) Groot-Herselt voor een debat. Tekst: SP-GROOT-HERSELT organiseert een eitje pellen met Minister LOUIS TOBBACK en Staatssecretaris JAN PEETERS. zondag 28 juni 1998 10.00 uur café Het Dorp Dorp 90 te Herselt. inschrijven voor 15 juni 1998 bij de bestuursleden: — Jos VAN HERCK 016/69.96.71 — Ivo THYSSEN 016/69.60.60 — Anna APPELEN 014/54.75.61 — Achiel VAN DE VELDE 014/54.66.79 — KENNIS-BERINGS 014/54.82.57 — Gilbert VAN SPRINGEL 014/54.55.02 — Frans VAN AELST 014/54.49.29 — Phil HENDRICKX 014/54.75.61 — Jos JENNES 014/54.54.54 — Jean VAN DAMME 014/54.02.93 — Joks SMETS 014/54.64.83 — Maria TUERLINCKX 014/54.58.93 — Felix HENDRICKX, Drie Eikenstraat 12, Herselt. Ver. Uitg.: J. Van Herck, Bergstraat 79 - 2230 Herselt. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"