sch000218: Vrouw met kat - Deltour, Louis
"copyright: Deltour André, Deltour Phillippe Schilderij van een vrouw met een zwarte kat in de armen. Rechtsonder signatuur DL en datum 27 november 1983. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"