De vrije tijd en de vrije tijdsbesteding der arbeiders en de taak der vakbonden op dit gebied - Van Eeckhoutte, Marcel (Kortrijk: M. Van Eeckhoutte, 1958)
"Verhandeling, Rijksinstituut voor Sociale Studiën"