fo006060: Bakkerij Vooruit - Beheyt, Jules
"Zwart-witfoto van de Bakkerij Vooruit, Gent. Opschrift op de gevel: brood, pastei en peperkoek bakkerij - werkers, wilt gij vrij zijn, ontwikkelt U, de wereld is aan U. Leest Voouit. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"