fo026048: Studentenbetoging Gent 1979 - Colruyt, Lieve
"©Lieve Colruyt Zwart-witfoto van de tweede studentenbetoging tegen de 10.000. Op de spandoeken staat Sociale sektor open voor iedereen. Gent 1979. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"