pk003035: 11.11.11 Heart of Dance, Egypte - Tielemans, Dieter; Ludion
"Een dubbele prentbriefkaart uitgegeven door 11.11.11 als exclusieve wenskaart. Afbeelding: een zwart-witfoto van een dansende vrouw. Tekst achterzijde: Huwelijksfeest in Caïro, Egypte © Dieter Telemans, uit het fotoboek Heart of Dance uitgeverij Ludion. Een wenskaart van 11.11.11 - Koepel van de Vlaamse Noord-Zuidbeweging Vlasfabriekstraat 11, 1060 Brussel - tel. 02 536 11 11 / www.11.be / 11.11.11 Jij vecht tegen onrecht FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"