794.216: Dossier betreffende de jeugdvakanties 1998 voor de federatie Kortrijk. - vzw Zonnige Uren
"Collection: 794: 794: Archief van vzw Zonnige Uren; Series: 794: Archief van vzw Zonnige Uren; Level of description: File"