te000096: Voorstudie van een slapend kind - Deltour, Louis
"copyright: Deltour André, Deltour Phillippe Tekening van een slapend kind. Vermoedelijk de zoon van de kunstenaar. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"