fo028489: Rostock. Zisterzienserkloster - Eingang - Stone, Cami
"Zwart-witfoto van een stenen omheining met kruisbeelden, ingang van het Cisterciënzerklooster in Rostock. Jaren 1930. Cami Stone. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"