Protest song prijs 1966 [Bladmuziek] (Amsterdam: PSP, 1966)
"Deze brochure bevat volgende liederen :Zonder ZonBrief van een Amerikaans soldaat aan zijn meisjeIk heb geen devies en ik draag geen banierGeeft achtBloempjes der vreugdA, B, C, D, E, F, GAndorraSlaap maar mijn jongenIn de naamWoordenliedjeWelvaartInternationale"