af002331: M.J.A.-congres - Oxynoudis, Sultana; MJA; Bulens, Jean-Pierre (1985)
"Affiche van Sultana Oxynoudis uitgegeven in 1985 door Mutualiteit der Jonge Arbeiders (MJA) voor een congres. Afbeelding: foto van een jongeman met een map waarop MJA-logo onder de arm. Tekst: M.J.A.-congres 23 november '85 Mechelen Leermarkt 13. aanvang: 9.30 u. Vrij van zegel art. 198. Ontwerp: S. OXYNOUDIS. Verantw. Uitgever: BULENS Jean-Pierre - St. Jansstraat 32-38 - 1000 BRUSSEL. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"