fo024686: Bezoek aan Rusland
"Zwart-witfoto genomen tijdens het bezoek van een parlementaire delegatie aan een tractorfabriek te Stalingrad in september 1955 met o.a. Crommen en Van Eynde. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"