pk001357: Auf der Mauer stand mit Kreide - Roth, Wolfgang; VEB Verlag der Kunst (1973)
"Prentbriefkaart in kleur voorstellend een tekst van Bertold Brecht in een collage van Wolfgang Roth. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"