De werkloosheidsproblematiek bij allochtone vrouwen : wat zijn de achterliggende oorzaken? : welke rol speelt de VDAB hierin? - Akodad, Fatima (2002)
"Eindwerk tot het behalen van de graad van maatschappelijk assistent, Karel de Grote-Hogeschool"