fo018791: Havenarbeid (Leven en werken in de Belgische transportindustrie 1913-2013)
"Zwart-witfoto van dokwerkers/havenarbeiders tijdens het stapelen van zakken gerst of graan. Haven van Gent, jaren 1970. Rechts: Robert Van Kerckvoorde. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"