af000441: Info voor schoolverlaters! - ABVV Jeugddienst; Janssens, M.
"Affiche uitgegeven tussen 1965 en 1976 door de ABVV Jeugddienst voor info voor schoolverlaters. Tekst: Info voor schoolverlaters! Vakbond, dop, solliciteren, stage, job. Jeugddienst ABVV vzw. Verantwoordelijke uitgever: M. Janssens, Hoogstraat 42, 1000 Brussel. Vrij van zegel: art. 198. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"