af000147: Ik stem voor de socialisten onder nummer 5 - BWP
"Affiche uitgegeven in 1929 door de Belgische Werkliedenpartij (BWP) voor de provincieraadsverkiezingen in Oost-Vlaanderen. Tekst: Ik stem voor de socialisten onder nummer 5. En gij? Doe het ook, dan steunt gij den schoonen strijd der Socialisten naar meer levensgeluk voor alle werkers met hand en geest. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"