fo024362: Camille Huysmans In Zürich
"Zwart-witfoto van o.a. Camille Huysmans en Pater Rutten aan het meer van Zürich. Dit ter gelegenheid van het Internationaal congres van de Huisarbeid op 8 en 9 oktober 1910. Pater Rutten vertegenwoordigde de katholieke zuil. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"