fo026884: Anti-Apartheid - Schellens, Edward
"©Dieter Telemans Zwart-witfoto van een anti-apartheidsbetoging in Antwerpen. Mensen dragen pancartes mee met daarop Apartheid - Boycot, de arbeiders en boeren aan de macht - SAP. Jaren 1980. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"