Eigen aard : grepen uit de Vlaamse folklore - Peeters, Karel Constant (Antwerpen: De Vlijt, 1946)
"Door K.C. Peeters ; Met voorwoord van Prof. Dr. J. Gessler ; Illuustraties van H. Lievens Bibliotheek Camille Huysmans"