Petite suite en noir - Janssen, George; Colleye, Hubert (Bruxelles: Editions des Artistes, 1945)
"Exemplaarnummer 113/675. Opgedragen aan Léo Campion, aan Jean Léo en Pan. Gesigneerd door de kunstenaar. Bevat knipsels en losbladige afbeeldingen"