af015641: Wij zijn de groene economie - Groen!
"Affiche uitgegeven in 2009 door Groen! voor de Vlaamse en de Europese verkiezingen. Afbeelding: kleurenfoto van de kandidaten. Tekst: WIJ ZIJN DE GROENE ECONOMIE. De toekomst wil vooruit. Lijstnummer 6 GROEN! www.groen.be. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"