dip000067: De Algemene Centrale, Abraham Ruiz
"Diploma uitgereikt door De Algemene Centrale aan Abraham Ruiz als blijk van waardering en trouw. Tekst: De Algemene Centrale, A.B.VV. Ruiz Abraham is sinds 1947 trouw lid en noest medewerker van de Gewestelijke afdeling Aalst van de Algemene Centrale. Dit is hem een blijk van waardering en dank. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"