Sanatoria der Provincie Antwerpen : verslag van den beheerraad, 1929 = Sanatoria de la Province d'Anvers : rapport du conseil d'administration, 1929 - Koninckx (Antwerpen: Sanatoria der Provincie Antwerpen, 1930)
"Koninckx Bibliotheek E. Anseele"