fo017035: Boelwerf - Heirbaut, Karel
"© Trees Heirbaut Zwart-witfoto van stakende werknemers van de scheepswerf Boel op de trappen van het gerechtsgebouw te Dendermonde. 1979. Enkelen onder hen lezen de krant De Morgen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"