af006411: De problematische dood van Aziz - kleinVerhaal
"Affiche uitgegeven in 2012 door kleinVerhaal voor de theatervoorstelling De problematische dood van Aziz. Tekst: De problematische dood van Aziz. Tekst: Frank Adam. Muziek: Jean-Baptiste Lison. Mei en juni in de Brugse livings. Een productie van kleinVerhaal vzw in kader van O Parleur 2012. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"