af004626: Wat betekent Europa voor de gewone mens? - Masereelfonds; Vrede; Vets, Georges
"Affiche uitgegeven in 1993 door het Masereelfonds en Vrede voor de gespreksavond Wat betekent Europa voor de gewone mens? . Tekst: Masereelfonds en Vrede organiseren een gespreksavond rond het thema: Wat betekent Europa voor de gewone mens? Inleiding: prof. R. Boehm (RUG). Donderdag 30 september 1993 om 20u Cultureel Centrum Bergstraat 1 1800 Vilvoorde. V.u.: G. Vets Italiëlaan 2 1800 Vilvoorde. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"