fo030349: Land en gezicht in Vlaanderen; Arbeid, Haven van Gent - De Mulder, Walter
"© Walter De Mulder Zwart-witfoto van enkele arbeiders buiten tussen de machines tijdens de schaftijd tijdens een praatje. De haven van Gent, 1979. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"