fo019571: Frans Schoeters; Algemene Diamantbewerkersbond van België
"Zwart-witfoto van Frans Schoeters aan zijn bureau als voorzitter van de Algemene Diamantbewerkersbond van België (ADB). Jaren 1960. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"