z000026: BSP
"Zegel met daarop een afbeelding van een tekening van een mannengezicht ( profiel ) dwars over de zegel de kleuren van de Belgische vlag. Bovenaan de tekst: Voor de bevrijding van Spanje, onderaan de tekst: 5f BSP. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"