pr001766: Werkstaking Beernaerts, Wetteren 1907
"Prent voorstellende een zwart-witfoto van de kinderen van stakers voor de poort van het kasteel van Beernaerts te Wetteren. 1907. Les enfants des grévistes de Wetteren, devant le château de leur patron, Beernaerts. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"