hs000164: Du Noir au Blanc, houtsnede nr. 29/60 - Masereel, Frans (Du noir au blanc = Von Schwarz zu Weiss, 1939)
"Houtsnede nr. 29 uit een reeks van 60, getiteld Du Noir au Blanc. Zie ook: hb000164 FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"