pr000503: Souvenirs des journées de juin, 1848
"Prent in zwart-wit voorstellend een tafereel uit de oproer, juni 1848 in Frankrijk. Tekst : Prise du clos Saint-Lazare. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"